Gratis online baslessen!

Je hoort het goed!

Bij Bass Labb vind je lessen van elk niveau en ik weet zeker dat er één tussen zit die jouw basspel naar een hoger niveau tilt, of je nou net begint met bassen of werkt als professioneel bassist. De bedoeling is om een platform te creëren waar iedereen zijn passie en kennis met elkaar deelt en waar iedereen ernaar streeft om het maximale uit zijn of haar basspel te halen.

Waarom Bass Labb?

Altijd, Overal

Ten eerste is het zowel voor mij als voor jou heel makkelijk om deze lessen te maken of te volgen. Wanneer ik een onderwerp heb wat ik met jou wil delen, kan ik het overal waar ik ben opnemen en op Bass Labb zetten. Jij kan deze les dan waar en wanneer je wilt kijken. Je hoeft niet bij me langs te komen en het kan om 4 uur ’s nachts als jij dat wilt!

Gemak van video

De lessen duren gemiddeld 10 minuten en je kan de lessen zo vaak kijken je wil. Zet ze op pauze, spoel even terug als je het nog een keer wil horen of download de audio van de les voor offline gebruik. Dat is het gemak van videolessen. Zo zal er geen informatie aan je voorbij gaan!

Elkaar inspireren

Dit is misschien wel de belangrijkste reden dat ik met Bass Labb ben begonnen. Ik probeer zoveel mogelijk van mijn kennis en enthousiasme over te brengen en ik hoop dat jullie dat ook doen. Waar zijn jullie zelf mee bezig? Welke muziek vinden jullie te gek? Welk Youtube filmpje móét je gezien hebben? Wat studeren jullie op dit moment?
Er valt zoveel te leren en te ontdekken en ik denk dat we samen een oneindige bron van informatie en inspiratie zijn. Dus laat zoveel mogelijk je reactie achter en als je vragen of opmerkingen hebt twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Over Mart

Mijn naam is Mart Jeninga en ik ben de oprichter van Bass Labb.

Ik heb de mogelijkheid gekregen om de afgelopen jaren met de meest getalenteerde muzikanten te mogen samenwerken. Daarnaast heb ik les mogen hebben van waanzinnige docenten. Mensen die mij inspireren en uitdagen om te groeien in mijn basspel.

Al deze kennis en drive om te groeien wil ik met jullie delen. Afgelopen jaren heb ik aan tientallen getalenteerde bassisten les gegeven en het inspireert mij om te zien hoe mensen zich ontwikkelen op basis van wat ik vertel. Daarom ben ik begonnen met Bass Labb. Van absolute beginners tot aan professionele bassisten, ik hoop iedereen hier de informatie kan vinden om zijn of haar basspel naar hoger niveau te tillen.

Meer informatie over mij kan je vinden op www.martjeninga.nl

Bass Labb is onderdeel van:

Mart Jeninga
KvK: 30286226
BTW nummer: NL056057404B01
Bestevâerstraat 165-3
1055TK Amsterdam
+316-51033581

Contact

Laat een bericht achter!